faq NL

Wanneer moet u een psycholoog raadplegen?

Er zijn verschillende factoren die kunnen leiden tot het raadplegen van een psycholoog. Voorbeelden hiervan zijn moeilijke situaties in het gezinsleven of werk, moeilijkheid om een beslissing te nemen, lichamelijke klachten, depressiviteit en angst. Deze situatie kan lijden veroorzaken en soms ook problemen met studeren, werken en met relaties met anderen.
Levensveranderingen en levensomstandigheden zoals emigratie kunnen problemen die tot op dit moment verborgen waren o­ntketenen of versterken.

Een psycholoog raadplegen is geen teken van krankzinnigheid maar wel een verzoek om hulp ten gevolge van emotionele omstandigheden die we niet alleen kunnen oplossen en die  lichamelijke of emotionele klachten veroorzaken.

Wie zijn wij?

Psicologo.nl brengt Spaanstalige en Spaanssprekende psychologen bij elkaar.
Het doel van deze webpagina geïnteresseerden in contact te brengen met Spaanstalige psychologen die in de Nederlandse gezondheidszorg werken.

Als u op zoek bent naar psychologische hulp in het Spaans, vindt u op deze pagina een lijst van psychologen die in Nederland werken. Enkele psychologen hebben een privé praktijk en anderen zijn werkzaam voor een stichting. Een combinatie is ook mogelijk.

Op deze website is ook een pagina opgenomen met veelgestelde vragen. Bovendien is er informatie over diensten en activiteiten voor Spaanssprekende.

Daarnaast willen we deze pagina uitbreiden met andere gebieden van de gezondheidszorg zoals bijvoorbeeld medische specialisaties (tandheelkunde, gynaecologie, enz). Psicologo.nl beoogt een plaats te zijn voor het o­ntmoeten van alle psychologen en specialisten uit de gezondheidszorg die in Nederland leven en werken.

Bedankt voor uw belangstelling

Psicologo.nl